Høstvoll – 10.-12. oktober

Høstferietilbud

HøstVoll er et høstferietilbud for deg som går i 4.-6. klasse i Trondheim.  Det foregår i skolenes høstferie i uke 41 fra 10. -12. oktober. Her kan du bli med på noen spennende dager med aktiviteter inne og ute på Voll gård.
HøstVoll er et samarbeidsprosjekt mellom Kulturenheten i Trondheim kommune, Voll gård, Strinda frivilligsentral.

Litt mer om Høstvoll

Det foregår gårdsrelaterte aktiviteter hver dag (hest, dyrestell m.m.). Det blir matlaging hver dag, vi har fokus på høsting og bruk av det vi finner i åkeren. Vi skal også selvfølgelig bruke pizzaovnen og bålplassen til å lage mat. i tillegg blir det hobbyverksteder m.m, men vi holder oss på gården alle de tre dagene.


Program (kommer snart)

Hest og dyrestell

Det foregår gårdsrelaterte aktiviteter på gården hver dag. Alle som ønsker det får masse nærkontakt med de ulike dyrene på gården. Alle som ønsker det får mulighet til å være med på fjøsstell i løpet av uka.

R

Matlaging

Vi lager litt mat hver dag. Vi bruker grønnsaker fra åkrene på gården.

Andre aktiviteter

Det bli også en del andre aktiviteter både ute og inne. Detaljert program for dette kommer vi ikke til å ha, men eksempel på disse aktivitetene kan være: å høste gårdens egne grønnsaker, gå tur i nærmiljøet med dyr, gjøre små prosjekter på snekkerverkstedet, male/tegne, lage nøkkelringer, brodere, spille spill m.m.Pris

  • Ordinær billett: Kr. 900,- (+ billettgebyr kr. 35,-)
  • Søskenmoderasjon: Kr. 600,- (+ billettgebyr kr. 30,-)
  • Vi har også noen friplasser for de som har behov for det.
    Ta kontakt med Katrine Amble hvis du ønsker friplass på e-post katrine.amble@trondheim.kommune.no eller telefon 917 600 49
  • Det er ikke mulig å melde seg på før 5. september kl. 09.00
Påmelding

Spesiell tilrettelegging

Vi prøver å tilrettelegge tilbudet slik at det er tilgjengelig for alle barn i målgruppen 4. – 6. trinn. Hvis barnet trenger ekstra oppfølging og tilrettelegging vil vi også ha beskjed om dette, for på best mulig måte å kunne vurdere om vi kan imøtekomme de ulike behovene.


Spørsmål til oss?

Trenger du mer informasjon eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Kontakt oss