Høstvoll – 8.-10. oktober

Høstferietilbud

HøstVoll er et høstferietilbud for deg som går i 4.-6. klasse i Trondheim.  Det foregår i skolenes høstferie i uke 41 fra 8. -10. oktober. Her kan du bli med på noen spennende dager med aktiviteter og matlaging på Voll gård.
HøstVoll er et samarbeidsprosjekt mellom Kulturenheten i Trondheim kommune, Voll gård, Strinda frivilligsentral.

Litt mer om Høstvoll

Det foregår gårdsrelaterte aktiviteter hver dag (hest, dyrestell m.m.). I tillegg har vi stort fokus på mat, så alle de påmeldte får både være med på forberedelser, matlaging og også spise. Det blir også en del andre aktiviteter, men vi holder oss på gården alle de tre dagene.


Program

Hest og dyrestell

Det foregår gårdsrelaterte aktiviteter på gården hver dag. Alle som ønsker det får masse nærkontakt med de ulike dyrene på gården. Alle som ønsker det får mulighet til å være med på fjøsstell i løpet av uka.

R

Fokus på mat

Alle som deltar får mulighet til å være med å lage mat. Vi deler opp i grupper som får ansvar for å lage lunch og dessert til alle som er med. Vi prøver å ta utgangspunkt i råvarer som er dyrket i åkeren på gården.

Andre aktiviteter

Det bli også en del andre aktiviteter både ute og inne. Mer info om dette kommer etterhvert som høstferien nærmer seg.Pris

  • Vanlig pris kr. 835,-
  • Søskenmoderasjon (kr. 530,- per søsken)
  • Det er ikke mulig å melde seg på før 5. september.
Påmelding

Friplasser

Vi har også noen friplasser for de som har behov for det.
Ta kontakt med Rolf Jensen hvis du ønsker friplass på epost rolf-bjarne.jensen@trondheim.kommune.no eller telefon 952 63 746.

Spesiell tilrettelegging

Vi prøver å tilrettelegge tilbudet slik at det er tilgjengelig for alle barn i målgruppen 4. – 6. trinn. Hvis det er noe vi bør vite om barnet, som allergi, epilepsi, medisinering e.l., vil vi gjerne at dere noterer det i påmeldingsskjemaet. Hvis barnet trenger ekstra oppfølging og tilrettelegging vil vi også ha beskjed om dette, for på best mulig måte å kunne vurdere om vi kan imøtekomme de ulike behovene.


Spørsmål til oss?

Trenger du mer informasjon eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Kontakt oss