Sommervoll

NB! Foreløpig fullt og lang venteliste for begge ukene med Sommervoll.

SommerVoll er et ferietilbud for barn som går i 4. – 6. trinn i Trondheim (de som skal begynne i 4. trinn til høsten kan også melde seg på). Vi holder til på Voll gård på Moholt. På grunn av koronapandemien blir SommerVoll litt annerledes i år, og vi tar selvfølgelig et forbehold om endringer hvis smittesituasjonen endrer seg.  Du melder deg på for en uke (32 eller 33), og får da en uke fylt med aktiviteter som for eksempel gårdsliv, grilling, hesteridning/kjøring, uteaktiviteter, tur med dyr, fjøsstell, og masse andre aktiviteter.

Program for Sommervoll 2020

Oppdatert program kommer etterhvert som vi har ting klart. Vi gjør oppmerksom på at vi på kort tid kan gjøre endringer i programmet. Matpakke og drikke taes med hver dag. Utstyr og klær bør merkes!
Vi kommer til å være på gården og i nærområdet rundt den hver dag. Vi kommer til å ha forskjellige aktiviteter hver dag som barna kan være med på.

Generell informasjon

Alle som får plass får tilsendt infobrev som inneholder nærmere beskrivelse av innholdet på dagene.

Åpningstid

Vi holder åpent
kl. 09:00 – 16:00.

Pris og påmelding

Påmelding for sommeren 2020 starter 15. mai kl. 10.00. Det er kun mulig å melde seg på en av ukene.
På grunn av koronasituasjonen har vi i år et litt annet påmeldingssystem. Alle som er interessert melder seg på, når vi vet hvor mange vi kan tilby plass blir dere kontaktet.

Alle ukene: Kr. 1.350,- for hele uka, det er ikke mulig å melde seg på enkeltdager. Søskenmoderasjon: Kr. 950,- per ekstra søsken.

Friplasser
Vi har også noen friplasser for de som har behov for det.
Ta kontakt med Katrine Amble katrine.amble@trondheim.kommune.no for mer informasjon og påmelding til friplass.

 

Spesiell tilrettelegging

Vi prøver å tilrettelegge tilbudet slik at det er tilgjengelig for alle barn i målgruppen(4. -6. trinn). Hvis det er noe vi bør vite om barnet, som allergi, epilepsi, medisinering e.l., vil vi gjerne at dere noterer det i påmeldingsskjemaet. Hvis barnet trenger ekstra oppfølging og tilrettelegging eller har med egen ledsager vil vi også ha beskjed om det. 

Spørsmål til oss?

Trenger du mer informasjon eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Kontakt oss